Бизнес клиенти

Основни клиенти на Енергоинвестмънт АД са малките и средни фирми, които съставляват 99% от националната икономика. Те са основният двигател, който движи икономическия растеж на България.
Едно от основните предизвикателства пред бизнеса днес включва оптимизиране и намаляване на нарастващите енергийни разходи. Като компания, обслужваща малки и средни предприятия (МСП) в цялата страна, Енергоинвестмънт АД разбира бизнес предизвикателства, с които се сблъскват неговите клиенти. Ние знаем, че избора на надежден и евтин доставчик на електро енергия е важен инструмент, за собствениците на фирми, за ефективно управление на техния бизнес.
Енергоинвестмънт АД може да ви помогне да бъдете по-конкурентоспособни, като ви осигури по-голям контрол върху разходите за енергия и по-добри цени за нейното придобиване.

Изборът на ЕнергоИнвестмънт АД може да ви предостави възможност да намалите сметките си за ток, по-добре да управлявате своите бюджети и паричния поток, да пренасочите спестените пари и време в развитие на вашия бизнес.

Енергоинвестмънт АД ще предостави нови възможности на вашия бизнес.


Защо да изберете Енергоинвестмънт АДГъвкавост и Надеждност
ЕнергоИнвестмънт АД  предлага своите продукти и услуги както на малки и средни предприятия, така и на големи търговски и промишлени предприятия. Имаме амбицията да предоставяме на нашите клиенти, независимо от това дали са малки или големи, ниска цена, надеждна и качествена електроенергия и перфектно обслужване.

Изгодни цени
ЕнергоИнвестмънт АД ще направи по-лесен и изгоден начина, по който сте закупували електроенергия в миналото. Ние работим усилено, за да отговарим на вашите нужди и да предложим продукт с цена и качество над вашите очаквания.

Перфектно обслужване
Обслужването на клиенти е нашата сила: Ние вярваме, че всички клиенти, малки и големи, трябва да получат същото изключително ниво на обслужване, включително и бърза реакция и иновативни решения.

Кратки  и ясни договори:
Договорите  са кратки така, че можете да ги прегледате и одобрите бързо. Без скрити клаузи!

Гъвкави  договори:
Ние сме адаптивни спрямо спецификата на вашия бизнес. Своевременно правиме промени за привеждане на договора в съответствие с вашата бизнес стратегия.

Лесни за разчитане и разбиране фактури:
Интуативни за преглед, лесни за разбиране .

Възможност за електронно плащане:
Електронното плащане ще намали разходите за администриране, ще даде възможност за контрол на вашите сметки.

Опитен екип
Опитен и надежден управленски екип със значителен професионален опит.

Лесно е да се прави бизнес с нас, защото ние отговаряме на вашите потребности и очаквания.


За да получите оферта, моля регистрирайте се тук.

Енергоинвестмънт АД © 2020 | Права за ползване | Декларация за поверителност | Настройки на бисквитките|Уеб дизайн