Права за ползване

Цялото съдържание на този уебсайт е обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права
/ ЗАПСП /.

Зареждането и отпечатването на отделни страници и/или раздели е позволено, само при условие, че не премахвате бележки за авторско право или други такива, свързани със собствеността и ползвате информацията единствено за лични цели.

Вие не можете да възпроизвеждате цялостно или на части , да променяте, да предавате по електронен път или друг начин, да свързвате или използвате за каквито и да е публични или търговски цели уебсайта на ЕНЕРГОИНВЕСТМЪНТ АД без предварително писмено съгласие на дружеството.

Всяко ползване, възпроизвеждане, промяна и др. на част или цялото съдържание – текст, графики, дизайн и други, без разрешение на ЕНЕРГОИНВЕСТМЪНТ АД, съставлява административно нарушение и престъпление по смисъла на българското законодателство и ще бъде преследвано по предвидения от закона ред с всички произтичащи правни последици.

При желание да ползвате част или цялото съдържание на настоящия уебсайт, моля да се обърнете за информация относно условията към ЕНЕРГОИНВЕСТМЪНТ АД по електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Енергоинвестмънт АД © 2020 | Права за ползване | Декларация за поверителност | Настройки на бисквитките|Уеб дизайн